Setup Menus in Admin Panel

El Programa Lideratge i Comunicació S.XXI està pensat perquè sigui una experiència per a tu d’immersió en un estil de lideratge pensat perquè les persones que formin el teu equip desenvolupin al màxim el seu talent. Aquest és el model de lideratge pel qual apostem i que més resultats dóna al segle XXI. Prova les eines que et donem i ja veuràs com el camí als èxits passa per la satisfacció personal i professional de les persones.

 • Et costa creure que ets un líder?
 • Penses que liderar té a veure amb manar?
 • No saps com la teva comunicació pot ajudar-te a definir el teu estil de lideratge?
 •  Penses que et falten eines per manejar totes les situacions en què has de demostrar el teu lideratge?
 • No tens clara quina és la teva funció com a líder?
 • Et fa por haver d'enfrontar-te a situacions difícils?
 • Creus que necessites un assessorament personalitzat que t'ajudi a resoldre els teus dubtes?
 • Vols trobar una manera de fer que potenciï el talent de les persones del teu equip i aconsegueixi millors resultats per a l'organització?

Totes aquestes preguntes tenen la seva resposta en aquest Programa. Volem que sigui una experiència completa per a tu, que visquis què és un entrenament en lideratge i ,un cop tu ho hagis viscut, el puguis transmetre a les persones que treballen amb tu. Et garantim que serà tota una experiència que canviarà la teva manera de veure i d'exercir el teu lideratge.

Com ho farem?

Això serà un entrenament que comença en la Unitat 0 i que acaba a la Unitat 8. I ho farem en diferents fases perquè a cada una d'elles aprofundeixis una mica més en totes les eines que et donarem.

 • Primer nivell. Text introductori a cada tema, en què et donaré les raons perquè és tan important allò que treballarem. Veuràs com "vendre't bé" allò que anem a fer tindrà un gran efecte en la teva predisposició i motivació . Això també podràs copiar-ho i portar-ho als teus equips de treball i personals quan hagis de fer-ho a la teva realitat. Exemples, idees, casos per ajudar-te a entendre les aplicacions que cada tema suposa.
 • Nivell vídeo. He preparat exclusivament per a tu un vídeo sobre cada tema en què t'explicaré les claus i les estratègies que has de tenir en compte quan hagis de dur a la teva realitat allò que entrenaràs amb mi. T'ho explicaré tal i com jo ho explico als meus equips. Convèncer les persones que formen els nostres equips serà el primer pas perquè realitzin les tasques que han de fer de la manera més implicada possible. També tindràs  els Audios de tot el què t'explico perquè els puguis repassar i escoltar més còmodament quan tu vulguis.
 • Recursos extra. A cada tema tindràs eines afegides perquè completis la visió que de cada tema pots tenir. Portar-ho a la teva realitat és el meu objectiu i vull que ho facis d'una manera pràctica, útil i divertida. Trobaràs més vídeos i documents que ens ajudaran a aconseguir-ho.
 • Documents descarregables. No vull que trobis cap dificultat a l'hora de posar en pràctica el què et recomano provar. És per això que trobaràs molts documents guia, fitxes i taules de treball que podràs descarregar-te i utilitzar immediatament amb els teus equips de treball. No caldrà ni que les hagis de fer tu, ja te les faig jo.
 • Les activitats d'entrenament. Et proposaré a cada tema un seguit d'activitats que et serviran per portar allò que estem entrenant a la teva realitat professional i personal. Vull que t'entrenis i que vegis, a la vegada, com pots entrenar el teu equip. Les reflexions que et proposo són per provocar el diàleg entre tu i jo i, d'aquesta manera puguis rebre una atenció tan personalitzada que serà un vestit a mida.
 • El meu assessorament personalitzat. Jo et vull demostrar que quan un líder s'implica en els projectes de les persones que formen part del seu equip, aconsegueix que aquestes persones arribin a la satisfacció personal i, en conseqüència, estan més motivats per aconseguir els objectius de l'organització. Vull que tinguis resposta a totes les preguntes i et garanteixo que serà tan personal com tu vulguis. Et respondré personalment en vídeos personalitzats només per a tu. Impossible fer-ho més a mida!
 • I un valor afegit més: podràs treballar l'objectiu que tu vulguis amb mi directament. Perquè vegis la importància dels objectius, he posat aquest aspecte com el primer tema, però no n'hi ha prou. Vull que rebis el meu assessorament més personal per aconseguir el que tu vulguis. Mentre estiguem junts en el Programa jo t'assessoraré per convertir un somni en un objectiu; després el pujarem a la categoria de projecte i dissenyarem un pla d'acció per arribar-hi. D'aquesta manera vull que aprenguis a fer-ho amb les persones que formen part del teu equip.

No t'ho perdis. FES CLIC AL BOTÓ VERD de la columna de la dreta i COMENÇA A DEFINIR EL TEU ESTIL DE LIDERATGE I COMUNICACIÓ i converteix-te en la persona que tothom vol tenir al seu equip.

Contenido del Curso

Unitat 0. Introducció
Unitat 0. Introducció al Programa Detalles 05:00:00
Unitat 1. Formular objectius i gestionar projectes
Unitat 1. Formular objectius, gestionar projectes. Detalles 06:00:00
Unitat 2. Millors reunions, millors organitzacions
Unitat 2. Millors reunions, millors organitzacions Detalles 06:00:00
Unitat 3. Donar Feedback
Unitat 3. Com donar feedback Detalles 06:00:00
Unitat 4. Manejar converses difícils
Unitat 4. Com gestionar converses difícils. Detalles 06:00:00
Unitat 5. Delegar eficaçment
Unitat 5. Delegar eficaçment. Detalles 06:00:00
Unitat 6. Gestió del baix rendiment
Unitat 6. Gestió del baix rendiment. Detalles 06:00:00
Unitat 7. Comunicació eficaç
Unitat 7. Comunicació eficaç Detalles 05:00:00
Unitat 8. Gestió del temps
Unitat 8. Organització del temps Detalles 05:00:00

Course Reviews

N.A.

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

HACER ESTE CURSO96 SEATS LEFT
 • 620,00
 • 300 Días
 • 100 ASIENTOS
28 ALUMNOS MATRICULADOS
Logo_GuialOnline_0301Tots els drets reservats / Todos los derechos reservados. GuialCoaching
GuialOnLine